Vi tilbyder holdundervisning i dressur fra mandag til torsdag for både nybegyndere, letøvede og øvede. Holdundervisning er af lektioner af 45 minutters varighed.

Undervisningen varetages af vores 4 dygtige undervisere:

Signe Krusell underviser mandag.

Linda Sandberg underviser tirsdag og torsdag.

Linda tilbyder også privatundervisning til ryttere på privat hest. Privatundervisning aftales direkte med Linda. Linda kan kontaktes på telefonnummer 22 20 85 80.

Eluna Dalsgaard Eriksen underviser om onsdagen.

Præsentation af Eluna:

Eluna Dalsgaard Eriksen, 31 år og er netop flyttet til Bjerringbro. Jeg har redet og haft hest i over 20 år, og har mange års erfaring fra rideskoler, stutterier, trænings- og salgsstalde, både som selvstændig og som ansat. Jeg har primært fokuseret på tilridning og træning af ungheste samt heste med adfærdsvanskeligheder, men har også undervist meget. Jeg elsker at videreuddanne mig, og har derfor deltaget i utallige kurser, blandt andet inden for hesteadfærd, biomekanik og læringsteori.
Jeg underviser om mandagen i Sabro Rideklub og er derudover selvstændig med hesteterapi og kurser i bl.a. rytter yoga.
Jeg har selv 2 heste som jeg bruger til hesteterapi, dressur, jordarbejde/agility og skovture. Tidligere jagtrytter, og har startet både dressur og springstævner på LA niveau.
Min undervisning er alsidig, og meget varieret. Jeg fokuserer på helheden, på en stabil grundridning og opstilling, samt at kunne ride for præcise og lette signaler. Jeg inkluderer det bedste fra alle dicipliner i undervisningen og lægger vægt på tydelig og positiv kommunikation.
Jeg glæder mig rigtig meget til at være en del af teamet i Gudenådalens Rideklub.

Ønsker man privatundervisning afregner man selv den aftalte pris direkte med underviseren. Derudover betales kr. 25 til Gudenådalens Rideklub pr. undervisningsgang ved at tilmelde sig under Tilmelding - Privatundervisning. Ens tilmelding vil køre som en abonnementsordning. Underviseren registrerer hvem, der har deltaget i undervisningen og antal gange, hvorefter man vil blive trukket automatisk (25 kr. x antal undervisningsgange) den 1. i hver måned. Der trækkes selvfølgelig ingenting i de perioder man ikke får privatundervisning.

Ønsker man at gøre brug af en ekstern underviser, der ikke har sin normale gang på GDR er det muligt forudsat at den eksterne underviser bliver medlem af GDR samt at der betales kr. 25 pr. undervisningsgang. Betalingen foretages under Tilmelding - Ekstern underviser.

Inden man binder sig til holdundervisning er det muligt at få en prøvetime. Det koster kr. 50 og kan betales via mobile pay 25889.

Aftale om prøvetime og holdundervisning aftales med Bente Bjørlig, telefonnummer 21 42 18 08. Når det er aftalt med Bente hvilken dag og hvilket hold man skal på foregår tilmelding via hjemmesiden under menupunktet Tilmelding - Kontingent, holdundervisning og ridehuskort. Betaling for undervisning vil herefter automatisk blive trukket hver måned. Juli måned er betalingsfri.

Rider man holdundervisning på egen hest er det muligt at vælge dette når man tilmelder sig det rigtige hold på hjemmesiden.