Vi tilbyder holdundervisning i dressur fra mandag til torsdag for både nybegyndere, letøvede og øvede. Holdundervisning er af lektioner af 45 minutters varighed.

Undervisningen varetages af vores 4 dygtige undervisere:

 

Signe Krusell underviser mandag.

Linda Sandberg underviser tirsdag og torsdag.

Linda tilbyder også enetimer til ryttere på privat hest. Enetimer aftales og afregnes direkte med Linda. Linda kan kontaktes på telefonnummer 22 20 85 80. En halv enetime hos Linda koster kr. 100 + kr. 25 til rideklubben. Inden afholdelse af enetime betales de 25 kroner til rideklubben. Det gøres under Tilmelding - Enetime på hjemmesiden.

 

Sissel Dalsgaard Eriksen underviser om onsdagen.

Præsentation af Sissel: 

Sissel Dalsgaard Eriksen, 31 år og er netop flyttet til Bjerringbro. Jeg har redet og haft hest i over 20 år, og har mange års erfaring fra rideskoler, stutterier, trænings- og salgsstalde, både som selvstændig og som ansat. Jeg har primært fokuseret på tilridning og træning af ungheste samt heste med adfærdsvanskeligheder, men har også undervist meget. Jeg elsker at videreuddanne mig, og har derfor deltaget i utallige kurser, blandt andet inden for hesteadfærd, biomekanik og læringsteori.
Jeg underviser om mandagen i Sabro Rideklub og er derudover selvstændig med hesteterapi og kurser i bl.a. rytter yoga.
Jeg har selv 2 heste som jeg bruger til hesteterapi, dressur, jordarbejde/agility og skovture. Tidligere jagtrytter, og har startet både dressur og springstævner på LA niveau.
Min undervisning er alsidig, og meget varieret. Jeg fokuserer på helheden, på en stabil grundridning og opstilling, samt at kunne ride for præcise og lette signaler. Jeg inkluderer det bedste fra alle dicipliner i undervisningen og lægger vægt på tydelig og positiv kommunikation.
Jeg glæder mig rigtig meget til at være en del af teamet i Gudenådalens Rideklub.

 

Sarah Lykke Pedersen underviser privatryttere efter forudgående aftale. Sarah kan kontaktes på telefonnummer 30 69 57 15. Sarah har specialiseret sig i hesteadfærd, indlæring og kropssprog og arbjeder bl.a. med jordarbejde, ridning for løs tøjle med brug af stemme og vægt mv. Sarah tilbyder mange former for træning, bl.a. også trailertræning og hun afholder dressur- og agilitystævner flere gange årligt. Det er muligt at følge Sarahs side, Tzaloniki Arabians på Facebook https://www.facebook.com/TzalonikiArabians/. Derudover er det muligt at læse mere om Sarah og hendes træningsmetoder på hendes hjemmeside http://www.tzaloniki-arabians.dk/. En halv enetime hos Sarah koster kr. 175. Der betales for undervisning under Tilmelding - Enetime når dato og tidspunkt er aftalt med Sarah.

 

Inden man binder sig til undervisning er det muligt at få en prøvetime. Det koster kr. 50 og kan betales via mobile pay 25889. 

Aftale om prøvetime og holdundervisning aftales med Bente Bjørlig, telefonnummer 21 42 18 08. Når det er aftalt med Bente hvilken dag og hvilket hold man skal på foregår tilmelding via hjemmesiden under menupunktet Tilmelding - Kontingent, holdundervisning og ridehuskort. Betaling for undervisning vil herefter automatisk blive trukket hver måned. Juli måned er betalingsfri.

 

Rider man holdundervisning på egen hest er det muligt at vælge dette når man tilmelder sig det rigtige hold på hjemmesiden.

 

Signe Krusell varetager springundervisningen tirsdag mellem kl. 17.00 og 19.00 i den store ridehal. Ved undervisning af hold på to på cirka samme niveau/pony kategori varer lektionen cirka 30 min. og hver rytter afregner kr. 100 direkte til Signe. Ønskes enetime koster 30 min. kr. 150 som afregnes direkte til Signe. Derudover skal hver rytter afregne kr. 25 til Gudenådalens Rideklub. Dette gøres under Tilmelding - Springning v/ Signe Krusell.