Vi tilbyder holdundervisning i dressur fra mandag til torsdag for både nybegyndere, letøvede og øvede. Holdundervisning er af lektioner af 45 minutters varighed.

Undervisningen varetages af vores tre dygtige undervisere:

Line Bonde underviser mandag og onsdag.

Line tilbyder også privatundervisning til ryttere på privat hest og parter. Privatundervisning aftales direkte med Line.

Linda Sandberg underviser tirsdag.

Linda tilbyder også privatundervisning til ryttere på privat hest. Privatundervisning aftales direkte med Linda. Linda kan kontaktes på telefonnummer 22 20 85 80.

Louise Bork Pedersen underviser torsdag.

Ønsker man privatundervisning afregner man selv den aftalte pris direkte med underviseren. Derudover betales kr. 25 til Gudenådalens Rideklub pr. undervisningsgang ved at tilmelde sig under Tilmelding - Privatundervisning. Ens tilmelding vil køre som en abonnementsordning. Der skal gives besked til kasseren hver gang man har deltaget i undervisningen, hvorefter man vil blive trukket automatisk (25 kr. x antal undervisningsgange) den 1. i hver måned. Der trækkes selvfølgelig ingenting i de perioder man ikke får privatundervisning.

Ønsker man at gøre brug af en ekstern underviser, der ikke har sin normale gang på GDR er det muligt forudsat at den eksterne underviser bliver medlem af GDR samt at der betales kr. 25 pr. undervisningsgang. Betalingen foretages under Tilmelding - Ekstern underviser.

Inden man binder sig til holdundervisning er det muligt at få en prøvetime. Det koster kr. 50 og kan betales via mobile pay 25889.

Aftale om prøvetime og holdundervisning aftales med Bente Bjørlig, telefonnummer 21 42 18 08. Når det er aftalt med Bente hvilken dag og hvilket hold man skal på foregår tilmelding via hjemmesiden under menupunktet Tilmelding - Kontingent, holdundervisning og ridehuskort. Betaling for undervisning vil herefter automatisk blive trukket hver måned. Juli måned er betalingsfri.

Rider man holdundervisning på egen hest er det muligt at vælge dette når man tilmelder sig det rigtige hold på hjemmesiden.