GDR tilbyder opstaldning i bokse i stor lys stald. Vi har gode faciliteter som består af en 20 x 40 ridehal, en 20 x 60 ridehal, en udendørs 20 x 60 ridebane samt en stor græs-springbane. Derudover har vi et aflåst sadelrum, der opvarmes i vinterhalvåret, opvarmet rytterstue samt toiletfaciliteter.

Ved rideklubbens bygninger tilbydes jordfolde hvor det er tilladt at fodre med eget wrap/hø. Derudover har vi gode græsfolde, der ligger cirka 5-10 minutters gang fra rideklubbens bygninger.

GDR er en selvpasserstald. Det betyder at vi kan tilbyde opstaldning til en attraktiv pris på kun kr. 1.210,00 pr. måned. Inkluderet i opstaldningsprisen er en fastsat mængde strøelse, facilitetskort samt morgenfodring og udlukning på jordfolde inden kl. 10 i hverdage (undtaget skoleferier) hvilket betyder lang foldtid. Inkluderet i prisen er også to årlige ormetjek (april og oktober) og evt. ormekur.

Ved opstaldning betales et depositum på kr. 1.000 inden hesten kommer til dækning af evt. skader på boks mv. Depositummet tilbagebetales når hesten flytter hvis der ingen skader konstateres ved gennemgang af boksen.

Det er muligt at tilkøbe ekstra strøelse. Ved køb af ekstra strøelse betales via hjemmesiden Tilmelding - Ekstra strøelse - opstaldere samt det noteres i regnskabet hvor strøelsen er placeret.

Man skal selv medbringe stråfoder og foder. Vi har lade til opbevaring af hø (begrænset mængde pr. opstalder) og et stort udendørs areal hvor der kan opbevares wrap. Det er muligt at komme med i gode indkøbsordninger af hø og wrap sammen med stedets andre opstaldere. Derudover forventes det at man deltager i turnusordning med indlukning, aftenfodring mv. og at vi hjælper hinanden med at få løst de forskellige opgaver.

Vi bruger Aveve foder til klubbens elevheste- og ponyer. Vi tilbyder derfor at opstaldere kan købe Aveve Light Mix Zero til en attraktiv pris gennem rideklubben.

Ønsker du din hest opstaldet på GDR så kontakt Bente Bjørlig på telefon nr. 21 42 18 08. Herefter foregår tilmelding til opstaldning via hjemmesiden under punktet Tilmelding.