Velkommen til vores nye hjemmeside

Gudenådalens Rideklub

Engvejen 3

8850 Bjerringbro

CVR nummer 38984357

 

Besøg os også gerne på Facebook:

https://www.facebook.com/groups/162053327231174/

For medlemmer:

https://www.facebook.com/groups/1906681546048299/

For opstaldere:

https://www.facebook.com/groups/1127468694052327/

 

Sponsoraftale med OK Benzin

Støt Gudenådalens Rideklub, hver gang du tanker

 

Vi har indgået en sponsoraftale med OK, så du kan støtte Gudenådalens Rideklub, hver gang du tanker. Og vigtigst af alt, det koster dig ikke ekstra at støtte klubben – OK betaler hele beløbet.

 

Du støtter vores klub med 5 øre/liter – uanset om du bestiller et OK Benzinkort eller betaler med dit Dankort i OK’s Tank & betal-app. Når du har tanket 500 liter, får klubben en ekstra bonus på 200 kr.  

Bestil et OK Benzinkort på www.ok.dk/lokalsporten. Hvis du vælger at tanke med OK-appen, så finder du den i App Store eller Google Play.

 

Har du allerede et OK Benzinkort? Så ring til OK på 70 10 20 33 og fortæl dem, at du gerne vil støtte Gudenådalens Rideklub nu. Og så sørger de for at ændre det.

 

Ekstra støtte til din klub med OK Mobil og OK El

Har du et OK Benzinkort kan du fordoble støtten til din klub. Vælg en af OK’s Mobil-pakker, så støtter du klubben med ekstra 5 øre pr. liter, du tanker. Du kan se alle OK’s mobilpakker på www.ok.dk/mobil

 

Du kan også fordoble støtten, hvis du vælger at få el fra OK. Så støtter du med 5 øre ekstra pr. liter, hver gang du tanker. Det er nemt og hurtigt at skifte elselskab. Bare ring til OK på 70 10 22 33, så sørger de for det hele.

 

Vil du vide mere? Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Ulla Bartholin på 20819911 eller gdrideklub@gmail.com. 

Læs mere

Springning og fællesspisning

På tirsdag den 1. oktober 2019 starter vi igen op med både springundervisning og fællesspisning. Kom og vær med til et par hyggelige timer.

Tilmelding til henholdsvis springning og fællesspisning foregår via vores opslag på vores Facebooksider.

Læs mere

Vigtig info til alle vores medlemmer

Gudenådalens Rideklub har fået ny hjemmeside og medlemsadministration. Alle skal oprette sig her via hjemmesiden hurtigst muligt. 

Det er vigtigt at du læser hele nyheden samt vejledningen til tilmelding, som findes som link længere nede i teksten.

Gudenådalens Rideklub er indgået i et samarbejde med Zakobo om et alt-i-et-system, hvor alle nødvendige funktioner er samlet et sted: Medlemsadministration, rideskoleadministration, økonomi/regnskab, nyhedsformidling, kommunikation til medlemmerne, tilmeldinger til ridehold, stævner, arrangementer mv.

Introduktionen af det nye system betyder farvel-og-tak til faktura via mail, og det får stor betydning for dig: Du skal nemlig ind og oprette dit/dit barns profil i det nye system + tilmelde gyldigt betalingskort. Fremadrettet vil betaling ske via dit betalingskort, og vi modtager dankort.

Zakobo har lavet nogle hjælpevideoer - dem finder du her. Her kan du se, hvordan du opretter en profil, hvordan du tilføjer familiemedlemmer så I får en fælles regning osv.

Ved tilmeldingen betaler du fuld pris for nogle ydelser du måske allerede har betalt for. Dette da medlemskontingent er blevet betalt et år forud fra det tidspunkt man har meldt sig ind på. Vi vil her lave en manuel udregning og refundere det beløb, der bliver betalt for meget. 

Vi sidder klar i rytterstuen til at hjælpe med at tilmelde medlemskontingent, hold, parter mv. i uge 33. Så kan det ordnes mens jeres børn rider.

Læs mere

Find os her

Adresse

Engvejen 3, 8850 Bjerringbro

Telefon

20819911